Hoewel ik met Kerst best wat leuke dingen heb gehad, zijn er weer een aantal items op mijn wensenlijstje beland. Een witte foundation bijvoorbeeld! Eigenlijk zou ik dit iedere winter wel kunnen gebruiken (om foundation lichter te maken), maar ik vergeet het gewoon altijd. Nu ben ik écht voornemens om het te gaan bestellen. Kijk je mee naar de rest van mijn wishlist?

Manic Panic Dreamtone vloeibare witte foundation

Zoals ik hierboven al schreef: DIT HEB IK ECHT NODIG! Elke winter weer. En toch vergeet ik het altijd. Met een witte foundation zoals deze kan je gemakkelijk je foundation een tintje lichter maken. Ideaal natuurlijk voor als je -net als ik- in de winter een stuk lichtere huidskleur hebt dan in de zomer. Ik vind het zonde om steeds nieuwe foundations in allemaal verschillende kleuren te kopen, dus volgens mij is dit gewoon dé oplossing! Volgens Attitude Holland (de webshop waar het te koop is) perfect te gebruiken als je een gothic wit gezicht wilt, maar je kan er natuurlijk prima foundations mee mengen.

Trind Nail Repair

Dit wondergoedje heb ik al twee keer eerder gehad, maar hij is weer op. De Trind Nail Repair werkt enorm goed om m’n nagels weer een beetje op te lappen. Gespleten en zwak? Geen probleem, na een paar weekjes lakken met Trind zijn ze weer mooi en sterk! Dit klinkt nogal als een verkooppraatje (haha😉), maar het is gewoon écht goed spul. De hoogste tijd om dit weer eens aan te schaffen. Gewoon te koop bij de meeste drogisterijen.

Een nieuwe mascara

Mijn huidige mascara is aan vervanging toe, dus ik ben weer eens op mascarajacht! Ik zit eraan te denken om weer de Pupa Milano Ultraflex mascara te kopen. Ik heb deze mascara ook al eens eerder gehad en hij beviel ontzettend goed. Eigenlijk was ik ‘m alweer een beetje vergeten, maar ik zag dat ze bij de Etos hier in de buurt verkocht worden. Tijd om daar werk van te maken.

Een mooie zwarte joggingbroek

Je kan niet genoeg joggingbroeken hebben naar mijn mening. Ik gebruik ze voornamelijk om lekker in te chillen thuis, maar op een gegeven moment zijn ze wel eens aan vervanging toe. Dat heb ik nu met mijn huidige zwarte joggingbroek. Voor een prikkie gekocht bij Primark een paar jaar geleden, maar hij is nu toch écht versleten. En omdat ik niet zonder een zwart exemplaar kan, is het tijd voor iets nieuws. Ik bedoel, ik ga niet zo snel in mijn panterprint chill-broek de deur uit (ooit wel eens gedaan overigens, maar dat ter zijde), maar in een zwarte joggingbroek kan dat prima! Deze van Balr vind ik erg mooi, maar helaas ook een beetje duur. Mocht iemand een goedkopere tip hebben: let me know!

Wat staat er momenteel op jouw wishlist?