Joe, daar ben ik weer met een diary! Het heeft even geduurd, maar hij is er. Ik heb het de laatste weken ontzettend druk gehad met voornamelijk mijn scriptie en werken. Er zijn zoveel momenten geweest waarop ik een diary in elkaar wilde zetten (ik heb veel foto’s namelijk!), maar het kwam er steeds niet van. Tot nu! Kijk mee naar mijn afgelopen weken. Ik vierde onder andere carnaval in Tilburg, ging naar de musical The Lion King en had veel verjaardagen. Oh ja, en ik was druk met mijn onderzoeksvoorstel.

♦ Leren voor mijn laatste tentamens! Ik had er zó geen zin in. De laatste loodjes wegen het zwaarst, zullen we maar zeggen. Gelukkig heb ik ze allemaal gehaald en dat betekent dat ik helemaal geen tentamens meer heb! Feest.

♦ Mooi weer <3 Het was wel heel koud.

♦ Carnaval vieren in Tilburg vorige maand. Ik was verkleed als cowgirl. ;-) Helaas was het op bijna alle plekken in de stad zó druk dat je niet eens meer naar binnen kon, of je jas nergens kon ophangen.

♦ En natuurlijk ontbijten met worstenbroodjes! Kan gewoon. We sliepen bij vriendin Iris die op kamers woont in Tilburg. Handig!

♦ Onderweg naar vrienden in Nijmegen! Het is altijd best een stukje rijden, maar mijn vriend en ik hebben het altijd gezellig in de auto.

♦ Dit ontbijtje is echt een ontdekking. Het is gebakken havermout met onder andere amandelmelk, gebroken lijnzaadjes en blauwe bessen. Misschien post ik het recept nog eens, want het smaakt erg goed.

♦ We keken de serie Penny Dreadful helemaal af. Echt een bizar goede (en soms ook enge) serie! Ik vond het laatste seizoen het best, jammer dat er geen nieuwe afleveringen meer komen.

♦ Op een woensdagavond gezellig een drankje doen met vriendin Kayli. We hadden elkaar al veel te lang niet gezien, maar het is altijd gezellig. We kennen elkaar al sinds de brugklas en zijn altijd goede vriendinnen gebleven.

♦ Verjaardag nummer 39872527 van dit jaar. Nee maar even serieus! Ik heb dit jaar al meer dan 10 verjaardagen gehad.

♦ Ik loop sinds februari twee dagen per week stage bij een woningcorporatie en doe onderzoek naar woonoverlast. Super interessant! Ik heb inmiddels mijn onderzoeksvoorstel officieel ingeleverd. Spannend! Ik hoop natuurlijk dat het gelijk goedgekeurd wordt.

♦ Make-up lookje. Volgens mij maakte ik dit ook toen ik als cowgirl verkleed was met carnaval! Maar ook voor ‘gewoon’ vind ik het mooie kleuren. Ik gebruikte m’n Morphe 35N palette.

♦ HEMA LUNCH! Yeah. Volgens mij komt er in ieder diary wel een foto hiervan voorbij haha, maar dat maakt me echt niet uit! Ik vind alle broodjes gewoon zo lekker. En goed betaalbaar ook.

♦ Ik was weer eens in Nijmegen met m’n vriend  (verjaardag nummer 39872528) en we besloten heel spontaan om een nachtje te overnachten in een hotel. En dus konden we de volgende dag iets leuks doen in de stad! Ik herinnerde me ineens dat er een tentoonstelling was in Museum Het Valkhof over gladiatoren, dus daar gingen we naartoe. We hebben nog niet zo heel lang geleden de serie Spartacus gekeken, dus daarom was dat natuurlijk extra leuk. Het was ook nog eens precies de laatste dag van de tentoonstelling!

♦ Scriptie life. Ik had verwacht dat ik het saaier zou vinden om onderzoek te doen, maar tot nu toe valt het gelukkig mee! Het is een heel interessant onderwerp.

♦ Naar de bioscoop in Haarlem! Het is een stukje rijden, maar de bioscoop is erg mooi. We keken de film John Wick 2. Ik vond de eerste film beter, maar hij was verder wel goed! En ik nam zoete én zoute popcorn. Aanradertje.

♦ Ik vond dit echt een leuk Snapchat filter, haha. Grappig om te zien hoe een septum piercing staat bij mij! Verrassend genoeg vond ik het nog best leuk staan. Toch zal ik niet snel zo’n piercing nemen.

♦ Als kerstcadeautje nog gingen we met de hele familie naar The Lion King (thanks opa en oma)! Ik had de musical al twee keer gezien, in 2005 en 2006 geloof ik, maar ik kon niet wáchten om er weer heen te gaan! Love The Lion King. Ik denk dat ik de film wel 30 keer gezien heb, als het niet meer is.

♦ We sluiten dit diary af met een ultiem relaxte Simba die bij mij op bed kwam liggen. Eigenlijk wil ik ze niet op mijn bed hebben liggen (tenzij mijn sprei er op ligt), maar hij was zo lief en schattig dat ik het tóch toeliet. ;-) Toen m’n vader beneden met kattensnoepjes ging schudden, rende hij gauw naar beneden overigens. #vreetzak

~~~

Zo, dat was m’n diary weer! Het is voor mijn gevoel een wat rommelig geheel, omdat er ook foto’s bij zitten van een tijdje terug. Toch wilde ik sommige dingen wel eventjes delen. Ik hoop vanaf nu weer wat vaker diary’s (en andere blogposts) te maken, maar ik kan helaas niets beloven omdat afstuderen nou eenmaal veel tijd en aandacht kost. I keep you posted!