foundation routine

Het leek me wel eens handig om een foundation routine video te maken, waarin ik stap voor stap laat zien hoe ik mijn gezichtsmake-up aanbreng. Ik maak geregeld video’s met uitgebreide looks en soms wil ik gewoon even de foundation en dergelijke skippen, omdat de video anders veel te lang wordt. 🙂 Mijn foundation routine is vrijwel altijd hetzelfde, het enige wat wisselt zijn de producten. Klik op ‘lees verder’ om de video te bekijken!

Producten gebruikt:

– Dr. Organic Royal Jelly day cream
– Etos Skin Smoothing Primer
– Catrice HD Liquid Coverage foundation in 010 Light Beige
– Catrice Camouflage Cream concealer in 010 Ivory
– Yes Love Healthy Balance unifying powder in 02
– Makeup Revolution contour palette
– Kiko Milano Rock Attraction blush in 04 Pop Apricot
– NARS Albatross highlighter
– Etos makeup fixing spray

Binnenkort laat ik in een video zien hoe ik mijn haar wat donkerder geverfd heb. Ben je daar benieuwd naar, abonneer je dan op mijn kanaal zodat je geen enkele video mist!

Abonneer je hier op mijn YouTube kanaal!