Goedemorgen! Het is dinsdag en vandaag is het tijd voor een nieuw diary. Even een dagje later in verband met Pasen! Ik laat je zien wat ik de afgelopen weken zoal gedaan heb, en het is VEEL kan ik je vertellen! Kijk maar snel mee.

♦ Nu ik stage loop en ook nog werk zijn de ochtenden waarop ik vrij ben een stuk minder geworden, maar áls ik vrij ben vind ik het megalekker om pannenkoekjes te bakken! Ik maak ze altijd met ongeveer 15 gram havermout, een eitje, een eiwit, twee scoops vanille eiwitpoeder en een banaan.

♦ Het duurde even (ik nam zo’n 2,5 maand pauze), maar ik heb weer wat nieuwe video’s opgenomen. Twee om precies te zijn! Binnenkort komen ze online.

♦ Op mijn stage ben ik eigenlijk vooral bezig met mijn afstudeeronderzoek, maar omdat ik mijn afstudeervoorstel had ingeleverd en even wat minder te doen had, vroeg ik of er klusjes waren die ik kon doen. En die waren er! Ik mocht via een programma plattegronden van een nieuwbouwproject tekenen en daar ‘meubels’ en dergelijke inzetten zodat dat in de brochure kan. Superleuk vond ik dat! Deed me stiekem een beetje denken aan The Sims. ;-)

♦ LENTE! I love it. Ik pak weer eens wat vaker de fiets en dat bevalt me wel.

♦ Dit is een verse pizza van de Lidl (ik geloof maar drie of vier euro) en die was me toch een partijtje lekker! Lekker met kip, ui, tomaatjes, kaas, rucola, en ik vergeet vast nog wat dingen. Later kwam ik erachter dat er 1000 calorieën in zaten, dat was een iets minder prettige ontdekking haha.

♦  Ik ruimde m’n kamer weer eens helemaal op en maakte ook meteen ALLES schoon. Als ik eenmaal begin, wil ik ook echt alles doen. Daarna ben ik er altijd wel weer even klaar mee, maar alles ruikt fris en is weer helemaal netjes, dat vind ik dan wel superfijn.

♦ Bowlen met de familie vanwege een verjaardag. Altijd gezellig! We gingen naar een pas geopende bowlingbaan waar je ook kan eten. Hebben jullie trouwens ook een ‘goede’ en ‘slechte’ kant van je gezicht qua foto’s? Links is duidelijk mijn mindere kant vind ik ;-) haha.

♦ Het eten was ook errrg lekker. Ik had vooraf carpaccio.

♦ Filmen voor de NYX Face Awards. Ik heb twee looks opgenomen omdat ik de eerste keer niet helemaal tevreden was. Helaas hoorde ik vorige week dat ik niet door ben naar de volgende ronde. Toch jammer!

♦  Het bewerken was ook nogal een tijdrovende klus. Wel heel leuk! Ik ga proberen om m’n video’s wat vaker zo creatief te bewerken.

♦ Weer een dagje stage. Gelukkig is het een heel fijn bedrijf en heb ik super aardige collega’s. Dat maakt het onderzoek doen een stuk leuker.

♦ Chocolate chip cookies gemaakt met m’n vriend. We hadden die ochtend een begrafenis gehad, dus het was wel fijn om even iets leuks te doen daarna. Ze waren erg goed gelukt! Het recept heb ik uit Rutgers Bakbijbel.

♦ LEKKER WEER! Dus dat betekent m’n zonnebril op.

♦ Ik was een paar weken geleden op vrijdag de hele dag op het familiebedrijf te vinden om uitgebreid schoon te maken. Kom in de Kas zou namelijk plaatsvinden bij ons in de straat en dus ook op ons bedrijf! Er werden in één weekend ongeveer 30.000 mensen verwacht, dus het moest er wel een beetje netjes uit zien natuurlijk. Tijdens het schoonmaken was iemand bezig met een stand opzetten, en hij had z’n hond meegenomen. WAT EEN LIEF BEEST! Ik heb zelf twee katten maar zo’n leuke hond zou ik ook zo in huis nemen.

x

♦ Ik had mezelf uitgeroepen tot ‘chef schoonmaak’ dus dit was mijn bezigheid die dag. Daarnaast coördineerde ik een beetje wat er allemaal nog moest gebeuren. Uiteindelijk ben ik van half 9 ’s morgens tot half 6 ’s avonds bezig geweest.

♦ Daarna was ik MOE! Heel moe, haha. M’n voeten deden echt pijn en m’n schouders begon ik ook wel te voelen. Toch ging ik ’s avonds nog even gezellig met vriendin Linda even het dorp in omdat ik wat dingen nodig had en daarna gezellig wat drinken bij Hudson. Een erg gezellig avondje!

♦ De dag erna was het zo ver: Kom in de Kas! Het begon heel rustig, want ’s ochtends regende het. Rond een uur of 12 werd het steeds drukker en uiteindelijk liepen er veel mensen in de kas. Ik heb de hele dag mensen te woord gestaan en geholpen hier en daar.

♦ Er kwamen een hoop bekenden langs, waaronder vrienden Robin en Tara! Zij vonden het leuk om het bedrijf eens goed te kunnen zien. Daarna gingen we met z’n viertjes sushi eten in Delft. Altijd goed! Ik was zo moe dat ik onderweg er naartoe in slaap was gevallen. 😛 Toch was het een erg gezellige avond en de sushi was lekkah.

♦ Ik was heel vroeg gaan slapen (ik lag er om half 11 in geloof ik), want zondag was het tijd voor Kom in de Kas dag 2! Ik had een stuk beter geslapen dan de nacht ervoor, en voelde me oprecht een stuk fitter. Tijd om aan de slag te gaan! M’n vriend stond er ook gezellig de hele dag om te helpen.

♦ Er werd topdrukte verwacht vanwege het goede weer en druk was het zeker. Wel heel leuk om te zien dat zoveel mensen oprecht geïnteresseerd zijn in het bedrijf!

♦ Er stond een frietkraam op ons terrein en daar moet je natuurlijk gebruik van maken. Dat gebeurt namelijk nooit! 😉 Het was ook nog eens heerlijke friet.

♦ Deze freesia is door ons bedrijf ontwikkeld en er moest nog een naam bedacht worden. Dat mochten bezoekers van Kom in de Kas doen via een prijsvraag! Er hebben uiteindelijk 1185 mensen meegedaan en inmiddels is de nieuwe naam gekozen: ‘Fuego’.

♦ Samen met m’n zusje in de kas. Zij heeft een hoop foto’s gemaakt van allebei de dagen.

♦ Na dit weekend was ik helemaal gesloopt! Het zijn twee (eigenlijk drie) heel drukke dagen geweest, maar leuk was het zeker! De maandag daarna wilde ik eerst gaan werken, maar ik heb toch even een dagje thuis uitgerust.

~~~

Zo, dat was ‘m weer! Ik ben afgelopen week naar een leuk feestje geweest in Amsterdam, maar dat laat ik de volgende keer zien. Anders zou dit diary wel heel erg lang worden! Tot de volgende keer. X