Vlog: zelf mijn haar verven

Een paar maanden geleden was ik mijn haarkleur zat. Het waren allemaal verschillende kleuren door elkaar geworden (door diverse verfbeurten) en ik wilde het gewoon in één kleur hebben. Ik besloot daarom zelf mijn haar te verven. Het was de eerste keer dat ik dit zelf deed! De video is al een paar maanden geleden opgenomen, maar het leek me leuk om ‘m alsnog gewoon te uploaden. Kijk mee om te zien hoe het me vergaan is!

Ik gebruikte de GUHL beschermende crème met kleuring in donkerblond. Zoals te zien is in de video vond ik het achteraf heel mooi, maar had het nog wel een tintje donkerder gemogen. Uiteindelijk heb ik het een week later nog eens geverfd in lichtbruin. Dit is de kleur die je de laatste weken misschien wel voorbij hebt zien komen. Inmiddels ben ik alweer naar de kapper geweest en is het dus alweer wat anders, maar dit is dus hoe ik het een paar maanden geleden geverfd heb. 😊 Ik vond het erg leuk om te doen!

Abonneer je hier op mijn YouTube kanaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Een persoonlijk blog over beauty en lifestyle, waar ik sinds 2009 met veel plezier voor schrijf. Mijn naam is Melissa (23) en ik wens je veel leesplezier toe!

Instagram
 • Tempel van Zeus in Olympia gebouwd in de 5e eeuwhellip
 • Melissani meer op het eiland Kefalonia In de Griekse mythologiehellip
 • Ik elke avond ik zit zo vol ik ga nooithellip
 • Gister in Agia Efimia Kefalonia Greece
 • swipe voor filmpje Vorig jaar dolfijnen gespot in Portugal dithellip
 • Diploma uitreiking BachelorOfLaws inhdenhaag
 • h e r f s t tree autumn
 • Dagje gewinkeld in Londen gister met lindavnieuwkerk
 • Oxford Street London
 • Nog eentje dan London OxfordStreet
YouTube