Ik heb in de loop der jaren behoorlijk wat reviews geschreven, maar wat zijn nou écht favorieten van mij? Dat ga ik je vandaag vertellen! Er zijn maar weinig producten die ik zó fijn vind dat ik ze (bijna) dagelijks gebruik, maar ik heb ze voor je opgesomd.

CATRICE CAMOUFLAGE CREAM

In de categorie ‘dit gebruik ik elke dag’: de Catrice Camouflage Cream waar ik in maart nog een review over schreef. De kleur is precies goed. Oké, ietsjes lichter had ook gekund, maar hij is zeker niet te donker en camoufleert GIGANTISCH goed! Ik vind ‘m vooral superfijn om onder mijn ogen te gebruiken. Ik heb toch wel een beetje donkere kringen soms, en deze laat ze serieus als sneeuw voor de zon verdwijnen. Helemaal top. Hij moet wel goed afgepoederd worden, want het product zelf is behoorlijk creamy. Toch vind ik ‘m zo fijn dat ik hem elke dag gebruik. Ik breng het trouwens aan met een Sigma concealer kwast.

SLEEK MATTE ME LIP CREAM IN BIRTHDAY SUIT

Eind vorig jaar schreef ik over de Sleek Matte Me lip creams. Ik kocht een setje met vier kleuren en eentje werd helemaal favoriet. En dat is de kleur Birthday Suit. Het is de meest neutrale kleur van alle tinten die ik heb, en juist daarom gebruik ik hem erg vaak. De kleur is neutraal, maar geeft me toch een wat meer ‘opgemaakte’ look. Op de foto hierboven heb ik bijna geen oogmake-up op, maar ziet het geheel er toch vrij opgemaakt uit. Ik houd daarvan. De lip cream blijft gerust de hele dag zitten – en dat is geen grapje. Aan het einde van de dag zit het niet meer zo mooi als ’s ochtends, maar het bladdert niet lelijk af in ieder geval. En ik gebruik de lip cream graag om m’n bovenlip wat groter te tekenen. Geen fillers voor nodig ;-) haha. Het is in ieder geval echt een aanrader.

ANASTASIA DIP BROW POMADE IN TAUPE

De Anastasia Dip Brow Pomade in Taupe kocht ik toen ik nog witblond haar had, maar ook met een wat donkerdere coupe is deze kleur nog prima te gebruiken. En dat doe ik dan ook heel vaak! Zeg maar gerust elke dag. Ik vind het effect wat mooier dan poeder. Je kan er veel strakkere lijnen mee zetten, en daar houd ik van. Heel vaak maak ik de lijnen nog nét even wat strakker door met de Catrice concealer erlangs te gaan. Een top combinatie als je het mij vraagt. De Anastasia Dip Brow Pomade blijft bovendien gigantisch goed zitten.

TRIND NAIL REPAIR

Volgens mij schreef ik in 2010 voor het eerst over Trind Nail Repair. Mijn nagels waren toen behoorlijk broos en scheurden heel snel. Ik weet niet meer hoe ik bij Trind terecht kwam. Volgens mij vroeg ik het voor Sinterklaas. Ik kreeg het en sindsdien heb ik al meerdere flesjes opgemaakt. Trind Nail Repair maakt m’n nagels sterk en daardoor kunnen ze mooi lang worden! Uiteraard gebruik ik dit niet elke dag (al kan je het ook als kuur gebruike en een aantal weken je nagels er elke dag opnieuw mee lakken), maar zeker heel regelmatig. Ik ben nog niets vergelijkbaars tegengekomen. Zeker een aanrader wat mij betreft!

Wat zijn jouw favoriete cosmetica producten?