Hallo! Ik ga je weer meenemen in mijn leven door middel van een fotodagboek. De laatste weken heb ik úrenlang aan mijn scriptie gewerkt, soms tot middenin de nacht, máár: ik heb ‘m vandaag ingeleverd! Yes. Nu afwachten en heel hard hopen dat ik een voldoende haal! Vandaag laat ik foto’s zien van de afgelopen weken. Ik was in Amsterdam, werkte veel aan m’n scriptie, was jarig én had een heerlijke mini-vakantie in Luxemburg. Kijk je mee?

♦ Een paar weekjes geleden was ik in Amsterdam op bezoek bij Linda! We gingen lekker shoppen, gezellig uit eten en ’s avonds naar een feestje in Air.

♦ Het was een Beyoncé vs. Rihanna feestje welteverstaan! Het was een superleuke avond/nacht en we hebben goede dansjes kunnen doen.

♦ De volgende dag een tikkeltje moe, maar we hadden nog één ding op de planning staan: ontbijten bij MOOK Pancakes! Ik volg ze al enige tijd op Instagram en de pancakes zien er zo gigantisch lekker uit. Er stond een rij bij de ingang, maar na een minuutje of 10 was er plek.

♦ We namen allebei een sapje en pancakes met maple syrup en heel veel fruit. Lekker dat het was! Zeker een aanrader.

♦ Samen met mijn vriend, zusje en haar vriend richting De Keukenhof! Mijn vader had vrijkaartjes omdat hij in een keuringscommissie zit daar. Het was prachtig weer en vrij druk, maar het was een heel geslaagd dagje.

♦ Na al die leuke dingen was het tijd om weer verder te gaan met mijn scriptie. De ene keer lukt dat beter dan de andere keer, maar over het algemeen was ik goed op weg.

♦ Deze boeken helpen me heel goed op weg.

♦ Dit is Simba z’n favoriete chill-hoekje in huis, lekker verstopt achter de gordijnen maar in het zonnetje!

♦ Wat MOOK Pancakes kan, kan ik ook. Dacht ik. Ik maakte banaan-eiwitpannenkoekjes en deed er wat magere kwark bij en aardbeien.

♦ Daar was het ineens: SCRIPTIE STRESS. Ineens realiseerde ik me dat ik écht niet zoveel tijd meer had. Ik maakte dus maar even een strakke planning.

♦ Gezellig ergens wat eten ’s avonds op Koningsdag. De avond ervoor was ik bij Vunzige Deuntjes geweest in Tilburg.

♦ SPORTEN! Dat heb ik echt te weinig gedaan de laatste weken. Ik had zó veel scriptie stress, dat ik me er gewoon niet toe kon zetten. Je hoort vaak dat het juist goed is om dan even te sporten, maar dat geldt niet voor mij. Ik kon pas rusten als m’n scriptie af was, haha. Toch ging ik af en toe wel even.

♦ Op zaterdag even de stad in en een beetje winkelen met m’n vriend.

♦ Ik moest de laatste weken af en toe naar school voor scriptiebegeleiding. Op een warme middag besloten Jessica en ik om een ijsje te halen, dat hadden we wel verdiend.

♦ Even uitwaaien op het strand. Had ik echt even nodig! Na een avondje strand voelde ik me weer helemaal zen en dat was echt wel nodig na dagenlang aan m’n scriptie werken.

♦ Ik kocht VEEL nieuwe zomerkleding! Helemaal blij mee.

♦ Tussendoor was ik ook nog jarig! Op Hemelvaartsdag dit keer. Het kwam me behoorlijk slecht uit want ik wilde nog de laatste dingen aan m’n scriptie doen, máár aan het einde van de ochtend sloot ik m’n laptop af en heb ik de hele dag met familie in de tuin gezeten. Heerlijk! (en ja, m’n haar is weer blond!)

♦ De dag erna ging ik met m’n vriend een heerlijk weekendje weg naar Luxemburg! Dat had ik echt even nodig. Binnenkort plaats ik nog wat meer foto’s van dit weekendje!

♦ Het was er zó mooi! En het is niet eens ver rijden, wij deden er ongeveer 4 uur over met de auto. Helemaal prima.

♦ Bijna klaar…

♦ Vorige week heb ik AL m’n kleding uitgezocht! Met als resultaat twee volle vuilniszakken die weggaan. Ik ben slecht in kleding wegdoen die ik niet meer draag, dus dat heb ik een aantal jaar uitgesteld. Nu heb ik weer allemaal leuke dingen ontdekt en sta ik ’s ochtends niet meer twijfelend voor m’n kast. Ik herontdekte onder andere dit kattenblousje! Love it.

♦ Scriptie inbinden. IK BEN GEWOON KLAAR!

~~~

Zo, dat was me weer een dagboekje wel. Ik had nog veel meer foto’s om te delen, maar dan zou dit diary wel héél lang worden. 😉 Vandaag heb ik dus m’n scriptie ingeleverd. Heel onwerkelijk dat ik gewoon klaar ben. Ik ga me de komende weken alvast focussen op mijn verdediging (hopen dat m’n scriptie voldoende is), werken en sporten. En natuurlijk leuke dingen doen, want ik vind dat ik dat wel verdiend heb! Tot de volgende keer! X