Diary nummer 40 alweer! Ik ga je weer even meenemen in de afgelopen weken. Het was gelukkig geregeld heerlijk zomers weer en dat resulteerde in zonnige foto’s! Ik ging onder andere meerdere keren naar de bioscoop, was veel op terrasjes te vinden en genoot van het weer. Maar: ik rondde ook nog wat laatste dingen af voor school.

♦ Nog even een foto van m’n verjaardag. Lekker de hele dag buiten zitten met familie! De perfecte dag als je het mij vraagt.

♦ Kat Zazou speelde weer eens voor vloerkleed. Ik denk dat hij het warm had.

♦ Vloerkleed nummer twee, haha. Simba ligt ook graag languit op de grond.

♦ Aanrader: hummus en veeeel snackgroente! Naderhand zit ik ook altijd best wel vol hiervan, altijd fijn. En het is lekker fris met deze warme dagen.

♦ Even serieus, ik HOUD van dit weer! ❤️ Heerlijk die blauwe lucht. Ik ging hier samen met m’n moeder naar het ziekenhuis voor een bezoekje aan de oogheelkunde poli. Lang verhaal kort: waarschijnlijk ga ik eind 2017 geopereerd worden aan mijn ogen, omdat de stand van mijn ogen niet goed is en ik hier klachten van heb.

♦ Na de afspraak gingen we even lunchen in het ziekenhuis. Ik ging voor dit lekkere broodje, die ik helaas amper kon zien, omdat ik oogdruppels gekregen had waardoor ik heeeel wazig zag, haha.

♦ Nog meer eten: PIZZA! Ik at voor het eerst deze met dikke bodem van Dr. Oetker. Veel mensen houden van een zo dun mogelijke bodem, voor mij kan ‘ie niet dik genoeg zijn. ;-)

♦ Met vriendin Kayli naar de bioscoop voor de vijfde Pirates of the Caribbean film! Yes. We hebben alle films samen gezien (waarvan deel 3 en 4 in de bioscoop), dus deze traditie moest voortgezet worden, ook al wonen we nu verder van elkaar vandaan en zien we elkaar minder vaak dan vroeger. Het was erg geslaagd!

♦ Ik ging uit eten met m’n vriend om zijn nieuwe baan te vieren en als toetje bestelde ik dit. LEKKER! Er hoorde ook een bolletje ijs bij, die ze om de één of andere bijzondere reden waren vergeten. Gelukkig kreeg ik die er later nog bij, haha.

♦ Begonnen met solliciteren! Helaas kon ik niet blijven werken bij mijn afstudeerplek, dus ik ben druk vacaturesites in de gaten aan het houden.

♦ M’n scriptie is ingeleverd, maar ik moest nog een verslag schrijven voor beroepsontwikkeling. Ik heb altijd een hekel aan dit soort opdrachten. Zelfreflectie vind ik zeker nuttig, maar de opdrachten die ze bij mij op school hadden bedacht waren gewoon echt een beetje onzinnig. Uiteindelijk heb ik het natuurlijk braaf ingeleverd, want ik wil wel graag m’n diploma ASAP. 😉

♦ Op een zonnige zaterdagmiddag op het terras met vriendinnetjes! Lekker lunchen en bijkletsen. Uiteindelijk hebben we van 1 uur ’s middags tot ruim half 6 op het terras gezeten. 👍

♦ Lekker ijsje halen op een warme zondag. Ik had denk ik al een aantal jaar geen softijs op, dus daar had ik ineens mega veel trek in.

♦ Nu ik wat meer rust heb, ben ik weer begonnen met lezen. Dit heb ik zeker ruim driekwart jaar niet gedaan. Ik begon voor de tweede keer met de serie ‘De Aardkinderen’ van Jean M. Auel. De meest fantastische boeken die ik ooit heb gelezen.

♦ Ik lak m’n nagels weer regelmatig en ik had enorm zin in wit. Dit is een exemplaar van OPI! Als topcoat heb ik de Sally Hansen Miracle Gel topcoat gebruikt.

♦ Tijdens koopavond even wat dingen halen (waaronder een nieuwe dagcrème, yay, en nieuwe glazen voor m’n bril, iets minder yay haha 💰), maar daarna gezellig een drankje drinken op een terrasje. Fijn zulke avonden.

♦ Liefde voor Delft. We komen hier heel vaak om naar de bioscoop te gaan (lange leve een Pathé abonnement), maar ik kom niet supervaak in de stad zelf. Nu wel dus, om eerst even een pizza te eten. Alweer pizza, ja. Love pizza.

♦ Vaderdag vieren met familie, die niet op de foto staan haha.

 

♦ Vorige week woensdagavond lekker even naar het strand ’s avonds met deze knappe man. 😍

♦ Ik heb de laatste weken wat meer gewerkt bij ons op het familiebedrijf (ik maak daar alleen geen foto’s van) en het was vorige week gewoon 28,4 graden binnen! Gelukkig was het wel aardig uit te houden.

Tot de volgende keer! ❤️