Na een aantal weken zonder nagellak gelopen te hebben (hallo scriptie drukte), vond ik het wel weer eens tijd voor een mooi kleurtje. Ik toverde een lichtgrijze kleur van Flormar uit mijn collectie en besloot mijn nagels hier eens mee te lakken. Nu ben ik verliefd op dit kleurtje!

De Flormar Wet Look Nail Enamel in Light Grey lag stiekem een beetje te verstoffen. Ik kocht hem een aantal jaar geleden in Amsterdam (volgens mij was Flormar net geopend), maar ik heb hem denk ik hooguit één keer op m’n nagels gehad. Zonde eigenlijk, want het is zo’n mooie kleur!

Omdat het zo lang geleden was dat ik deze nagellak gebruikte, had ik geen idee meer hoe het zat met de kwaliteit. Gelukkig bleek die uitstekend te zijn! Na twee laagjes dekte de nagellak volledig en ik kreeg het vlot en streeploos op m’n nagels. Dikke prima! En die KLEUR! I love it.

Ik heb even gekeken of de Flormar Wet Look Nail Enamel in Light Grey nog verkrijgbaar is, en dat is hij gelukkig! Ik zou ‘m zeker aanraden. De precieze prijs weet ik niet meer, maar het zal niet enorm duur zijn. Ik gok een euro of 2/3. Op de foto’s hierboven heb ik trouwens de Sally Hansen Miracle Gel topcoat aangebracht. Dit geeft m’n nagellak altijd een mooie glans en het blijft bovendien een stuk beter zitten.

Flormar heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Wat is jouw favoriete kleur nagellak? Houd jij ook van grijs?