Het is weer ouderwets tijd voor een nieuw fotodagboek! Ik heb weer een hoop foto’s om te delen, dus dat werd wel weer eens tijd. Ten tijden van mijn vorige diary moest ik mijn scriptie nog verdedigen, dus ik wist nog niet of ik daadwerkelijk was afgestudeerd. Inmiddels weet ik dat wél en kan ik zeggen dat ik ben afgestudeerd! De weken daarna zijn behoorlijk druk geweest, dus kijk gezellig mee.

♦ Op een bewolkte zondagmiddag besloten vriendin Linda, Iris en ik gezellig aan het strand (binnen, dat wel) af te spreken. We zouden naar Parkpop gaan, maar het weer was toch wat wisselvallig. Dan maar gezellig wat drinken en nacho’s bestellen!

♦ Hier was ik nog bezig met mijn scriptie verdediging. De allerlaatste loodjes.

♦ Bedrijfsuitje! Lekker een rondje varen met iedereen. Het was gelukkig goed weer.

♦ Aanschouw hier: mijn favoriete lunch van dit moment! Volkoren knäckebröd met hummus, kipfilet en komkommer en met hüttenkäse en biologische fruitspread (gewoon van de Appie). ZO. LEKKER. Vooral dat laatste is een nieuwe ontdekking. Fruitspread is natuurlijk wel wat minder zoet, maar net zo lekker vind ik.

♦ Natuurlijk ging ik naar de bioscoop. Je hebt een abonnement of niet. 😉 We gingen naar Wonder Woman deze keer. Ik vond ‘m supergaaf.

♦ Mijn zusje was jarig en ze wilde graag naar de braderie hier in de buurt toe. Ik had op zich wel tijd, dus ik ging gezellig mee. Het was goed weer dus we gingen op de scooter!

♦ ’s Avonds werd haar verjaardag natuurlijk gevierd voor vrienden en familie. Het was zulk lekker weer dat we buiten konden zitten. Love it!

♦ Snapchatten met m’n nichtjes! We hebben hier echt superveel lol om gehad, haha. Die gekke filters vielen wel in de smaak.

♦ Oké hier kunnen jullie me dus ECHT voor wakker maken. PIZZA! 😍 Hoppakee. Echt de beste pizza’s ever gewoon.

♦ Dagje Scheveningen met familie! We gingen onder andere in het reuzenrad. Een beetje eng was het soms wel, maar ik vond het vooral heel gaaf.

♦ Uitzicht. Ik kom al jaren in Scheveningen maar zo had ik het nog nooit gezien! Het was ook nog eens goed weer waardoor we een extra mooi uitzicht hadden.

♦ Daarna werd er een frietje gehaald bij een tentje op de Pier. Beoordeeld met een 9,0 volgens het AD, dus dat moest natuurlijk geprobeerd worden. Het was inderdaad erg lekker.

♦ De maandag erna was het zo ver. Mijn scriptie verdediging! Ik was RUIM op tijd op school dus ik kon alles op m’n gemak klaarzetten, nog even wat eten en proberen te ontspannen. Het lukte nog best goed.

♦ Niet m’n meest charmante selfie ooit, maar ik moest gewoon even m’n blijdschap vastleggen want een paar uurtjes later was ik AFGESTUDEERD! Yesss. Ik heb voor mijn scriptie een 7,5 gehaald en voor mijn verdediging een 7,8.

♦ Ik kreeg om die reden van m’n vriend een mooie bos bloemen. 💖 En ’s avonds kwam er nog wat visite langs.

♦ Samen met m’n zusje naar de opnames van Dance Dance Dance in Hilversum. Het was de halve finale! We mogen nog niks zeggen over de uitslag, want het komt volgens mij in september pas op tv. Ik was nog nooit bij tv opnames geweest en vond het erg leuk! We hadden ook een supergoede plek, precies in het midden.

♦ FOOOOD. M’n moeder werd 50 jaar en dus gingen we met z’n allen uit eten. Was een heel fijn dagje. ’s Avonds kwam er nog familie om het te vieren!

♦ Mijn vriend en ik zijn eindelijk begonnen aan het nieuwe seizoen van Game Of Thrones! We kijken dit al jaren samen en ik vind het supermegatof. Ben héél benieuwd wat er dit seizoen allemaal weer gaat gebeuren.

~~~

Tot zover dit diary! Ik heb geen foto’s gemaakt van mijn werk, want dat is wat minder leuk om te laten zien. Er is gewoon niet zoveel boeiends om te fotograferen, haha. Wat ik ook niet in beeld heb gebracht is dat ik druk aan het solliciteren ben. Helaas kon ik bij mijn afstudeerbedrijf niet blijven werken, dus ik ben nu druk op zoek! Ik hoop snel iets te vinden. 😊

Tot de volgende keer!