Goedemorgen! Na een aantal weken geen artikelen, vandaag weer eens een diary. Op dinsdag in plaats van maandag, want waarom ook niet? De afgelopen weken heb ik het best druk gehad met van alles en nog wat, waardoor het er niet echt van kwam om te bloggen. Ik ging onder andere werken, naar een festival, barbecueën en nog veel meer. Kijk mee naar foto’s van de afgelopen weken!

♦ Lekker barbecuën in Nijmegen bij vrienden van ons. Dat is aan de andere kant van het land, maar het is altijd zó gezellig dat we dat er natuurlijk graag voor over hebben! Helaas begon het halverwege een beetje te regenen, maar gelukkig konden we de barbecue daarna voortzetten.

♦ Ik had een grote schaal tiramisu gemaakt als toetje. Dat ging er wel in! Deze grote schaal hebben we op één stukje na met z’n vijven opgegeten. Oeps.

♦ Mijn ouders en broertje waren op vakantie en dus hadden mijn zusje en ik het huis voor ons alleen. Ik keek lekker veel series met m’n vriend, waaronder natuurlijk Game of Thrones.

♦ Op een vrijdagavond kwam vriendinnetje Linda gezellig langs en dronken we Hugo. We zijn nogal fan van nacho’s met kaas de laatste tijd, dus dat besloten we zelf te maken. Super makkelijk en super lekker.

♦ Ik ben afgestudeerd en ik wil graag aan de slag, dus het was solliciteren geblazen.

♦ Na een dagje werken had ik ENORM veel zin in sushi, echt onverklaarbaar gewoon, maar het was een feit. Het was zelfs zo erg dat ik m’n zusje appte om te vragen of ze een bakje sushi van de Albert Heijn wilde meenemen. Gelukkig deed ze dat, dus kon ik ’s avonds lekker sushi eten.

♦ Outfitje voor naar Vunzige Deuntjes Festival 2017. Er was slecht weer voorspeld, maar uiteindelijk bleef het droog! Hadden wij even mazzel.

♦ Onderweg naar Amsterdam. Het festival werd gehouden in het Diemerbos.

♦ Het festival zelf was erg geslaagd! We hebben ons vooral goed vermaakt bij Phalerieau, echt een ontdekking was dat. Heerlijke muziek waar je prima op kunt dansen.

♦ Een paar dagen later kwamen m’n ouders en broertje terug van vakantie. Die avond haalden we lekker makkelijk patat bij onze favo snackbar. Dat gaat er altijd wel in, moet ik zeggen.

♦ Aan het werk op het familiebedrijf. Het werk wat ik doe is niet mijn droombaan, maar ik vind het leuk om -nu het nog kan- in het familiebedrijf te helpen met alledaagse dingen. Mijn opa en oma werken er ook nog, dus die zie ik op die manier ook lekker vaak!

♦ Nog een keer sushi, samen met m’n zusje dit keer. Ik gaf voor haar verjaardag een cadeaubon voor sushi en ze wilde graag samen eens uit eten. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!

♦ Dagje shoppen met m’n vriend in Den Haag. We slagen altijd goed bij de H&M en hij vaak ook bij The Sting. Vooral bij The Sting hebben ze prima paskamers, waar je even lekker onderuitgezakt kan zitten. Dus dat deed ik.

♦ Ik stond in een magazine van mijn afstudeerbedrijf met een artikel over mijn onderzoek. Super leuk natuurlijk. Ik moet zeggen dat ik de foto ook goed gelukt vind.

♦ Filmavondje. Ik weet niet meer wat we keken, maar het zal ongetwijfeld een serie geweest zijn OF een goede film. Maar ik gok een serie. We kijken momenteel -naast Game of Thrones- The Hundred. En we hebben laatst ook het meest recente seizoen van Prison Break afgekeken.

♦ Als wij buiten zijn zitten de katten ook graag buiten. Ik moest zo lachen om deze foto!

♦ Ik had bedacht dat ik naast mijn Adidas Superstars wel nieuwe witte sneakers wilde hebben, maar ik kan maar geen leuke vinden. Deze van Van Haren vond ik wel oké en ze waren lekker goedkoop, maar ik vond ze toch nét niet. Dus liet ik ze maar staan.

♦ Met Linda ging ik in Amsterdam weer eens naar MOOK Pancakes, want daar kan je gewoon écht de lekkerste pancakes eten. We bestelden dit keer de ‘Mancave’: een vrij heftige combinatie van cheddar kaas, bacon, uitjes en maple syrup. Maar het was me een partijtje LEKKER! Niet normaal gewoon. We hebben echt zitten smullen.

~~~

Tot zover dit diary! Ik loop een beetje achter met de foto’s omdat ik een aantal weken gewoon géén tijd heb gehad om een diary te maken, dus volgende week plaats ik er meteen weer eentje met lekker veel foto’s. Tot volgende week!