NOTD: OPI meets Sally Hansen

Ik heb de Sally Hansen Miracle Gel weer helemaal ontdekt. In 2014 en 2015 schreef ik er al over, maar daarna vergat ik de topcoat weer een beetje. Als het om nagels lakken gaat heb ik engelengeduld, maar soms wil ik gewoon even snel mijn nagels lakken. Met wél het mooie effect van een gel topcoat. Daar is de Sally Hansen Miracle Gel dus perfect voor. Ik lakte onlangs mijn nagels met een mooi kleurtje van OPI en combineerde dat met de topcoat. Het resultaat vond ik niet verkeerd.

Zoals altijd heb ik een laagje van de Trind Nail Repair aangebracht op mijn nagels. Ze hadden veel te verduren gehad de afgelopen weken, dus dit was geen overbodige luxe. Daarna gingen er twee laagjes van OPI – Don’t Bossa Nova Me Around overheen. Dit is een kleur die ik al enige tijd in mijn bezit heb en afkomstig is uit de OPI Brazil collectie van drie jaar geleden.

Ik ben lange tijd van de enorm felle kleuren geweest, het liefst gecombineerd met veel glitters. De laatste tijd gaat mijn voorkeur uit naar wat meer naturel tinten. Dit is wat minder in your face, maar het staat wel heel netjes en verzorgd.

Als laatst heb ik de Sally Hansen Miracle Gel topcoat aangebracht. Dit is een gel topcoat die uithardt zonder UV-lamp. Ideaal voor als je snel je nagels wil voorzien van een mooie gellak, maar geen zin of tijd hebt in de UV-lamp. Dit kost namelijk toch altijd wat meer tijd.

Ik ben weer helemaal fan van de Miracle Gel topcoat van Sally Hansen, want ik gebruik ‘m elke keer als ik mijn nagels lak. Het geeft gewoon een mooie glans én zorgt ervoor dat nagellak veel minder snel afbladdert. Wat wil een mens nog meer? ;-) De topcoat kost ongeveer tien euro en is onder andere te koop bij Etos.

Wat is jouw favoriete topcoat?

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Een persoonlijk blog over beauty en lifestyle, waar ik sinds 2009 met veel plezier voor schrijf. Mijn naam is Melissa (23) en ik wens je veel leesplezier toe!

Instagram
  • Je bent in Griekenland of niet pita gyros ikkreegmaardehelftop
  • Blue Caves Zakynthos Greece
  • Tempel van Zeus in Olympia gebouwd in de 5e eeuwhellip
  • Melissani meer op het eiland Kefalonia In de Griekse mythologiehellip
  • Ik elke avond ik zit zo vol ik ga nooithellip
  • Gister in Agia Efimia Kefalonia  Greece
  • swipe voor filmpje Vorig jaar dolfijnen gespot in Portugal dithellip
  • Diploma uitreiking BachelorOfLaws inhdenhaag
  • h e r f s t tree autumn
YouTube