Het is weer diary time! Zoals ik vorige week al vertelde liep ik een beetje achter met foto’s, maar dat ben ik nu weer aan het inhalen. De foto’s in dit diary zijn dus nog van de afgelopen weken, maar dat maakt ze natuurlijk niet minder leuk! Ik ging onder andere naar de feestweek hier in de buurt, lekker uit eten en langs meubelboulevards.

♦ Op een zonnige zondag ging ik met m’n vriend langs wat winkels. Uiteindelijk belandden wij op een terrasje in de zon. Het goede leven als je het mij vraagt.

♦ We hadden geen zin om thuis te eten, maar wisten niet zo goed waar we dán heen zouden gaan. Mijn vriend begon over pannenkoeken, en ja, als je over pannenkoeken begint krijg ik dat niet meer uit mijn hoofd, haha. We reden dus naar een pannenkoekenhuis en aten lekker buiten op het terras.

♦ Weer een bezoekje aan de oogarts. Er werden weer wat testjes gedaan en binnen een kwartiertje was ik klaar.

♦ Feestweek avond nummer 1, met deze outfit.

♦ De dag erna at ik weer pannenkoeken. Geen probleem.

♦ Sinds een paar weken ga ik af en toe onder de zonnebank. Niet te vaak en vooral ook niet te lang, maar mijn bleke huid had echt wat kleur nodig vond ik. Daarnaast hoop ik hiermee te voorkomen dat ik op mijn vakantie straks in Griekenland erg verbrand. Vorig jaar was dit op vakantie wel gebeurd namelijk.

♦ Feestweek avond nummer twee. Een andere ouftit dit keer.

♦ Na het feest werd er een broodje kroket gehaald. We moesten nog een stuk terug fietsen en we konden wel even wat extra energie gebruiken. ;-)

♦ Het moment was daar, ik ging mijn studiefinanciering stopzetten. Een beetje gek voelde dat wel, want het betekent dat ik écht klaar ben met school. Maar ik heb het niet meer nodig, dus het is prima zo.

♦ PIZZA! Ik ben dol op de verse pizzabodems van Jumbo, die je zelf kan beleggen. Ik doe er vaak tonijn, ui, knoflook en maïs op. En natuurlijk veel kaas.

♦ Zo, make-upkwasten zijn ook weer fris gewassen. Ik vind het een stom klusje, maar ik ben altijd blij als ze weer lekker schoon zijn.

♦ Weer een avondje feestweek met vrienden. We hebben het goed naar ons zin gehad!

♦ Nu ik weet dat ik ga samenwonen (gemist? lees er hier alles over) ben ik foldertjes en dergelijke goed in de gaten aan het houden. Ik kwam een bank tegen en kon deze niet meer uit mijn hoofd krijgen! Diezelfde avond ging ik naar de winkel om hem in het echt te bewonderen en ik vond ‘m helemaal geweldig. Gelukkig vond mijn vriend hem ook mooi en hebben we de bank inmiddels besteld!

♦ IK HEB EEN BAAN! Feest. Na een aantal gesprekken is het definitief. Na mijn vakantie ga ik fulltime aan de slag bij een woningcorporatie. Ik heb er ongelofelijk veel zin in!

♦ Lekker een avondje lezen. Ik heb maandenlang geen boeken gelezen (behalve voor school), dus ik geniet er nu weer extra van. Dit is ‘De Mammoetjagers’ van Jean M. Auel. De beste boeken ever.

♦ Op zondag naar de Megastores in Den Haag. Dat is een enorm groot winkelcentrum met vooral woonwinkels. Mijn favoriete plek om te winkelen en om inspiratie op te doen nu mijn vriend en ik in januari ons eigen huisje hebben! Aan het eind hadden we best wel trek, dus we liepen even het restaurant van Woonexpress binnen.

♦ Het was zulk lekker weer de afgelopen weken! Hier haalde ik een ijsje met mijn moeder. Met nootjes, uiteraard.

♦ Bedrijfsfeestje van mijn vriend zijn werk! Alles had een tropisch thema en het weer werkte perfect mee. Was een hele gezellige avond!

~~~

Op het moment dat jullie dit lezen ben ik op vakantie in het (hopelijk 😉) zonnige Griekenland! Nog even lekker vakantie vieren voordat het werkende leven gaat beginnen. Tot het volgende diary!