Merry Christmas! 🎄🎅🏼 Op deze Eerste Kerstdag is het diary time: ik neem je mee in de afgelopen maanden door middel van foto’s. Dit keer met onder andere mijn diploma-uitreiking,  sneeuw en een dagje kerstshoppen in Londen! Het is een bomvol diary geworden, dus kijk snel mee.

♦ Omdat we in februari gaan samenwonen zijn mijn vriend en ik veel bij meubelboulevards en bouwmarkten te vinden. In de Gamma staat in het weekend altijd een verse stroopwafelkraam. Vraag me niet waarom, maar het is zo, haha. En dat ruikt altijd gigantisch lekker. Ik haalde m’n vriend over om een stroopwafel te delen. 🙃

♦ Herfst! Ik had nieuwe schoenen gekocht en ik vind ze ontzettend leuk. Ze lopen ook heel lekker, dus dat is helemaal mooi meegenomen. Hier liep ik trouwens een rondje in m’n pauze op het werk.

♦ Op de dag dat mijn vriend en ik vier jaar samen waren had ik een lange dag: ik werkte van 7.30 tot 17.00 uur en daarna had ik een afdelingsetentje met m’n werk. Bij thuiskomst trof ik dit aan van hem, superlief! ❤️

♦ Ik kocht bij Hunkemöller een geweldige outfit voor thuis: deze fleece legging en bijpassend vest. En dat zit me toch een partijtje LEKKER! Ik heb hierna nog zo’n broek gekocht en laatst in Londen nog zo’n vest. No shame. 🤞

♦ Met m’n grote vriend Simba.

♦ Sporten is iets wat ik de laatste weken niet zoveel heb gedaan helaas. Het kwam er gewoon steeds niet van! Met deze drukke decembermaand is het al helemaal lastig, maar ik probeer af en toe toch een momentje te vinden om naar de sportschool te gaan.

♦ Ik ging samen met mijn zusje naar een concert van OG3NE in het Nieuwe Luxor theater in Rotterdam. Wat was dit leuk zeg! Ik was al groot fan van deze meiden maar nu nog meer.

♦ Op het werk. Ik neem regelmatig m’n ontbijt mee in dit handige ding van Rosti Mepal.

♦ Een tijdje terug had ik mijn diploma-uitreiking! Het duurde even voordat het daadwerkelijk plaatsvond (ik studeerde af op 10 juli), maar het was erg leuk.

♦ Mijn afstudeerbegeleider (+ mentor van de afgelopen jaren) sprak een aantal mooie woorden en toen mocht ik tekenen! Ik kreeg er nog een leuke hoed bij. En de titel ‘Bachelor of Laws’. Klinkt best wel cool al zeg ik het zelf, haha.

♦ Ontbijtje. Havermout, pure chocola en banaan. Een goede combinatie als je het mij vraagt.

♦ Ik had weer eens nepnagels opgedaan! Dat was alweer een jaar geleden. Ik zag deze bij Etos en ik vond ze zo mooi dat ik ze wel móest meenemen. Ze hebben er ook heel lang opgezeten: pas na een week of vier haalde ik ze er af.

♦ Naar de bioscoop met mijn vriend! Altijd gezellig. We hebben alweer twee jaar een abonnement en dat bevalt nog steeds goed.

♦ Sinterklaas vieren met véél eten zoals je ziet, haha. Hierna kwam er ook nog boterletter en zelfgemaakte gevulde speculaas op tafel.

♦ Samen met vriendin Linda ging ik een dagje naar LONDEN! Gezellig om een dagje te shoppen. We gingen op vrijdagavond met de boot erheen, hadden de hele zaterdag om in Londen te vertoeven en op zaterdagavond ging de boot weer terug.

♦ We hadden bizar slecht geslapen (lees: zo’n 3-4 uurtjes) op de boot omdat het precies stormde. ’s Nachts lagen we dus serieus met de golven mee te deinzen in ons bed. Ik ben er de hele zaterdag een beetje draaierig van geweest.

♦ We zijn onder andere bij Victoria’s Secret geweest en dat was me toch LEUK! Echt een hele ervaring. Uiteraard gingen we niet met lege handen weer naar buiten.

♦ Het was supergezellig en het weer was perfect: heel koud, maar wel de hele dag zonnig en droog. En ’s avonds was alles zo mooi met alle kerstlichtjes!

♦ Nadat we die zondag thuis kwamen begon het in de loop van de dag te sneeuwen. En niet zo’n beetje ook.

♦ Die maandag ben ik eerder naar huis gegaan van werk, omdat het zo hard door sneeuwde en ik zo’n 18 kilometer naar huis moet rijden via de snelweg. Gelukkig ging het goed, maar ik heb er wel ruim twee keer zo lang over gedaan dan normaal. Maar ik vond het allang best, ik was blij dat ik weer veilig thuis was. 😉

~~~

Dit waren dus wat foto’s van de afgelopen maanden. Ik heb dan wel even niet geblogd, maar ik heb niet stilgezeten zoals je ziet. Deze maand is echt bizar druk. Ik heb meerdere verjaardagen, er moeten dingen geregeld worden voor ons nieuwe huis, er moesten kerstcadeautjes gehaald worden enzovoorts. Gelukkig is december wel altijd een gezellige maand vind ik.

Ik wens jullie een hele fijne Kerst en tot de volgende keer!
X