Op 18 september plaatste ik voor het laatst een blogpost. Inmiddels is dat drie maanden geleden! Ik heb het de afgelopen maanden vooral druk gehad met mijn (nieuwe) baan, waardoor ik de tijd en zin niet had om te bloggen. Toch begint er vroeg of laat altijd wel weer wat te kriebelen; ik krijg dan langzaamaan steeds meer zin om het weer op te pakken. Afgelopen donderdagavond besloot ik spontaan om mijn vrije avond aan Pink Sensation te besteden en niet veel later stond er een nieuwe lay-out online. Om die reden vond ik het wel tijd om even een teken van leven te geven.

In de afgelopen maanden..

… ben ik vooral druk geweest met mijn baan als verhuurmakelaar. Na een fijne vakantie in Griekenland met mijn vriend ben ik eind september begonnen met fulltime werken. Een hele verandering, zoals je misschien wel kunt begrijpen. De tijden van zeeën van tijd (want eerlijk is eerlijk: stiekem hebben we dat gewoon tijdens onze studie haha) zijn voorbij. En ik zal jullie eerlijk zeggen: het werkende leven bevalt me uitstekend. Ik heb het geluk dat ik een superleuke en veelzijdige baan heb, waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast heb ik leuke collega’s en om eerlijk te zijn vliegen de dagen voorbij. Het is even wennen dat ik mijn tijd wat creatiever moet indelen, maar over het algemeen vind ik het vooral fijn om een goed ritme te hebben op de doordeweekse dagen. En een fulltime salaris is natuurlijk ook niet verkeerd. ;-)

Vooral de eerste weken op mijn werk waren pittig. Ik was eigenlijk elke avond moe en aan het einde van de week kan je gerust zeggen dat ik gesloopt was, haha. Ik moet ALLES leren en in het begin is dat gewoon megaveel. Het enige wat je kan doen is alles op je af laten komen, en dat is ook precies wat ik gedaan heb. Nu, na bijna drie maanden, durf ik voor het eerst voorzichtig te zeggen dat ik ‘er lekker in zit’. Ik moet nog steeds veel leren, maar een hoop dingen doe ik nu automatisch en gaan me goed af. Ik maak bijvoorbeeld huurcontracten, doe groepsbezichtigingen en voor- en eindinspecties.

Het bloggen wil ik…

… weer een beetje gaan oppakken. Ik heb niet voor niets in november mijn webhostcontract verlengd! Vier of vijf blogposts per week, zoals ik in 2011 voor elkaar kreeg, gaat me niet meer lukken, maar om eerlijk te zijn vind ik dat niet zo erg. Ik vind bloggen nog steeds een leuke hobby en het gaat mij er omdat ik er plezier in heb en trots kan zijn op de artikelen die ik plaats. Daarnaast hoop ik natuurlijk dat er nog bezoekers zijn die het leuk vinden om Pink Sensation te bezoeken! Klinkt dramatisch, maar mijn bezoekersaantallen zullen ongetwijfeld gekelderd zijn de afgelopen maanden. Geen ramp, maar het is natuurlijk altijd leuk als je artikelen gelezen worden.

Graag hoor ik wat jullie van de nieuwe lay-out vinden! Ik moest er zelf even aan wennen, maar ik vind het eigenlijk wel heel leuk.

Liefs,
Melissa