Hallo! Het duurde een eeuwigheid, maar ik ben er weer. De afgelopen maanden stond geheel in het teken van verhuizen en alles daar omheen. Inmiddels wonen mijn vriend en ik samen en is alles weer wat rustiger. Ook is de werkkamer met pc en dergelijke nu ook eindelijk klaar, waardoor het toch weer een beetje begon te kriebelen. Tijd om weer even te bloggen! Ik vertel je vandaag meer over hoe de verhuizing is verlopen en hoe het met mij gaat.

Sleutels & klussen

Om direct antwoord hier op te geven: het gaat goed met mij! We wonen nu ongeveer een week of vijf in ons nieuwe huis en ik ben eindelijk een beetje gewend. Ik was nog nooit verhuisd waardoor het toch wel even een grote stap was. Maar wel een hele leuke stap, gelukkig! Op 12 februari kregen wij de sleutels en direct die week begon het klussen. Ik zal eerlijk zijn: ik heb hier helaas niet heel veel aan bijgedragen. 😅 Alles uitzoeken (van behang tot vloer tot meubels) geen probleem, maar klussen en dingen in elkaar zetten is geen groot talent van me. Mijn vriend heeft dus al het grote werk gedaan en daar ben ik uiteraard ontzettend blij mee. Binnen een paar dagen was alles behangen (dit hebben we laten doen) en lag de vloer er in. Binnen twee weken konden we er voor het eerst slapen! Het is dus megasnel gegaan maar uiteindelijk was ik daar juist blij mee. Op een gegeven moment zit je echt tussen twee huizen in en woon je eigenlijk niet echt meer in het oude huis, maar ook nog niet in het nieuwe . Heel gek vond ik dat, en ik moet zeggen dat ik er ook nogal onrustig van werd. Op het moment dat we echt verhuisd waren gaf dat toch een soort rust. Het huis was nog láng niet af (als in: nog niet zo gezellig als ik het wilde hebben 🙃), maar we konden vanaf toen alles rustig vanuit huis aanpakken.

Bijna helemaal klaar

Inmiddels is alles behoorlijk af, op wat kleine dingen na. Zo missen we nog een aantal plafondlampen en wil ik in de gang nog wat fotolijsten ophangen. Maar verder is eigenlijk alles wel af nu! Super fijn. Wat nog wel binnenkort gaat gebeuren is het tuintje. Die is niet zo groot (of nouja, vooral niet zo diep: 3 meter diep maar wel 11 meter breed) maar hier moet nog wel het één en ander aan gebeuren aangezien alles nu kaal en leeg is. En zeker straks als het wat lekkerder weer wordt, is het toch wel fijn om even buiten te kunnen zitten.

Zoals jullie weten ben ik afgelopen zomer afgestudeerd en werk ik nu bij een woningcorporatie. Ik werk hier nu alweer een half jaar heb het hier nog steeds goed naar mijn zin! Ook hier heb ik inmiddels mijn draai gevonden. Het was natuurlijk wel even wennen om naast een fulltime baan ook het huishouden en dergelijke te doen (haha), maar het is me echt meegevallen allemaal en alles gaat nu z’n gangetje.

Tot zover een korte persoonlijke update! Behalve dit heb ik niet heel veel nieuws, behalve dan dat één van onze katten vorige maand is overleden. 😪  Mijn vader vond hem dood in het ijs toen het zo hard vroor. Mega zielig. Binnenkort plaats ik weer een diary en dan vertel ik er nog wat meer over.

Tot de volgende keer! x