Nieuwe week, nieuw diary! Het is alweer even geleden dat ik een fotodagboekje online plaatste (de laatste dateert van 15 januari), dus dat werd wel weer eens tijd vond ik. Ik ben een fanatiek snapchatter en de meeste foto’s bewaar ik omdat die vaak leuk zijn voor in een diary. Inmiddels heb ik weer genoeg om te delen. Kijk je mee naar mijn afgelopen weken? Ik was uiteraard aan het werk, genoot van ons nieuwe huis (dat doe ik eigenlijk continue), ging naar de bioscoop en heb heerlijk in het zonnetje gezeten.

♦ Alweer een paar weken geleden ging ik naar Black Panther. Wat een fantástische film vond ik dat. Echt heel erg goed. Sowieso houd ik van dat hele Afrikaanse sfeertje en dat gecombineerd met Marvel – ja, dat was echt top. Ik wil hem snel weer zien.

♦ Werken. Hier was ik een badkamer aan het uitzoeken voor een mutatiewoning.

♦ Vandaag is rood! Ik had m’n nagels laten doen bij een salon hier in de buurt. Ik ben best wel fan, de gellak blijft supergoed zitten en ik vind het gewoon ideaal dat ik mooie nagels heb zonder daar zelf wat voor te hoeven doen. ;-) As we speak heb ik geen gellak meer op, maar ik ga het zeker wel weer doen. Vooral ideaal voor op vakantie, je hebt er geen omkijken naar.

♦ Ik heb een nieuwe bril! En ja, deze foto is van een ruim een maand geleden, toen het nog niet zulk lekker weer was en ik me in een fleece vest hulde. Anyway, mijn bril komt van Polette en tot nu toe ben ik er erg blij mee. Binnenkort schrijf ik er een artikeltje over.

♦ In de file richting m’n werk. ZO STOM! Ik probeer tegenwoordig wat eerder (lees: 7 uur 🤣) om dit te vermijden. Het voordeel van zo vroeg beginnen is dat ik ook eerder kan stoppen!

♦ Favo ontbijt: havermout, halfvolle melk, extra pure chocola en aardbeien. ❤

♦ Dagje Delft met m’n vriend. Gezellig een beetje winkelen, sushi eten en daarna naar de bioscoop.

♦ Ik moet voor m’n werk geregeld de wijk in. Ik wist wel dat we bedrijfsfietsen hadden, maar ik had nooit echt de moeite genomen om uit te zoeken waar die stonden. Toen ik hoorde dat een collega de banden had opgepompt, besloot ik te gaan fietsen naar mijn bestemming. Ideaal! Lekker om even buiten te zijn en zo heb ik toch even wat meer beweging.

♦ Uitje met de personeelsvereniging: bowlen en daarna steengrillen! Niet verkeerd.

♦ Met familie gingen we naar This Is Holland, een superleuke attractie in Amsterdam. Je vliegt dan een soort van boven heel Nederland. Echt heel erg gaaf. #aanrader

♦ Met m’n zusje.

♦ De laatste tijd probeer ik wat meer te bewegen. Sporten had ik al een paar maanden niet gedaan (ik vond verhuizen en alles daar omheen toch best wel even vermoeiend), dus om te beginnen ben ik wat vaker gaan wandelen en de laatste tijd ook fietsen. Toen ik voor het eerst een avondje ging wandelen in de omgeving van ons nieuwe huis, werd ik getrakteerd op een mooie zonsondergang!

♦ Project raamsticker opplakken. Wat een ellende was dat. 🙄 We zijn er met z’n tweeën dik twee uur mee bezig geweest! Stiekem is het niet zo perfect als ik het had gewild, maar ik ga het er echt niet afhalen en weer een nieuwe bestellen, haha.

♦ Boodschappen doen voor twee housewarmings! Op zaterdagavond kwamen vrienden langs, en de dag erna in de middag familie. Voor een weeshuis aan eten en drinken ingeslagen dus.

♦ HOME 😍

♦ Ik droeg weer eens een jurkje. Klinkt stom misschien, maar door Curvy Supermodel durf ik dit toch weer wat beter te dragen.

♦ Je ziet het goed: IK WAS IN DE SPORTSCHOOL! 🎉

♦ Daarna natuurlijk een pizzafoto. Ik ging een middagje naar Amsterdam langs bij vriendin Linda. We gingen lekker pizza eten en daarna wandelen in het Vondelpark. Geslaagd dagje! Ik was nog nooit in het Vondelpark geweest dus ik vond het erg leuk om dat eens te zien.

♦ Toen het ineens lekker weer was, begon het bij mij toch een beetje te kriebelen: we moesten de tuin nog aanpakken en het liefst wilde ik hier zo snel mogelijk mee beginnen. Een plan was er al, nu de uitvoering nog. Samen met m’n opa (expert tuinieren) en moeder gingen we planten scoren. Ook werden er graszoden besteld.

Cheers! De tuin is bijna helemaal klaar en ik vind het zo leuk. Het is geen gigantische tuin, en we zitten wel een beetje in het zicht, maar we kunnen in ieder geval heerlijk buiten zitten als het weer dit toelaat. Het enige wat nog moet gebeuren is het terras wat verbreden (vandaar het gat in de grond).

~~~

Zo, een lekker vol diary. Ik ga proberen het bloggen weer op te pakken, want ik vind het nog steeds heel leuk om te doen. Natuurlijk heb ik wel wat minder tijd aangezien ik fulltime werk, maar helemaal stoppen voelt toch raar. Tot de volgende keer! X