Welkom bij een nieuw fotodagboek! Door middel van foto’s ga ik je weer laten zien wat ik de afgelopen tijd zoal beleefd heb. Ik heb veel foto’s om te laten zien omdat het alweer een tijdje geleden is dat voor het laatst een diary plaatste. De foto’s die ik heb splits ik op in twee diary’s. Deze foto’s zijn dus van de laatste twee maanden ongeveer. 😊 Kijk je mee?

♦ Laten we beginnen met een sportieve foto. Deze foto geeft meteen een verkeerd beeld van mijn leven op dit moment, want ik sport heel weinig. 😂 Een tijdje terug had ik de smaak weer te pakken, maar momenteel is het weer een hele struggle om naar de sportschool te gaan. De hitte van de afgelopen maanden hielp ook niet erg mee.

♦ Hallo! Hier was het heerlijk weer en was ik onderweg naar een woninginspectie. Ik vind het heel fijn dat ik niet de hele dag op kantoor zit, en af en toe ook naar buiten kan.

♦ Dit was een lekkere lunch: uit m’n hoofd was dit couscous met veel groenten en hummus dip. Van de Albert Heijn.

♦ Een collega van mij bakt professionele taarten, en aangezien ze zelf jarig was geweest trakteerde ze onze afdeling op deze OVERHEERLIJKE TAART. Die er ook nog eens prachtig uit ziet. Love it.

♦ Beetje wandelen ’s avonds. Van mij mag het altijd zomer zijn.

♦ Vlak na m’n vakantie kocht ik een nieuwe e-reader, omdat die ik had kuren begon te krijgen op vakantie. Super irritant natuurlijk. Op vakantie heb ik (en neem ik) alle tijd om lekker te lezen dus je snapt dat ik het jammer vond dat dat ding z’n werk goed deed. Ik heb nu deze Kobo e-reader en die werkt top!

♦ High cocktail samen met vriendinnen. Ik had dit nog nooit gedaan maar ik vond het zeker voor herhaling vatbaar. De cocktails waren lekker (oké, op eentje na, die vond ik echt te zoet) en er zaten ook twee plankjes vol heerlijk eten bij.

♦ Bootje varen! Een paar jaar geleden hebben we met wat familie een bootje gehuurd en dat deden we nu weer. Zeker voor weer herhaling vatbaar! Daarna lunchten we nog lekker wat op het terras.

♦ Dagje Leiden met familie. Het was wederom goed weer en sowieso heeft Leiden een beetje m’n hart gestolen.

♦ We gingen lekker lunchen bij een bageltentje, en later in de middag hadden we trek in Italiaans ijs. We besloten even te gaan zitten en natuurlijk kon ik het niet laten om een wafel met aardbeien, ijs en slagroom te bestellen. YUM!

♦ Zoals jullie onlangs hebben kunnen lezen hebben mijn vriend en ik een katje geadopteerd! Je kan in dat artikel uitgebreid lezen over hoe dit allemaal gegaan is. Deze foto is ’s avonds gemaakt nadat we diezelfde middag bij het asiel waren geweest. Ik ging spulletjes bij m’n ouders ophalen voor Goof! Waaronder een kattenbak, krapbaal en wat speeltjes.

♦ EN HIER IS HIJ DAN! Goof (ook wel Goofy of Govert genoemd).

♦ Mijn zusje is zumba instructrice en een of twee keer per jaar wordt er ‘zumba on the beach’ georganiseerd. Dit keer besloot ik eens mee te doen want ik had al een tijdje niet meer gezumba’d en het weer was prachtig. Ik vond het ook echt méga leuk!

♦ Gezellig barbecueën met vrienden. Sowieso hebben wij dit jaar echt al heel vaak gebarbecued.

♦ Avondje feestweek in Maasdijk.

♦ Tot slot nog een fotootje van Goof! ❤️

Tot de volgende keer!