About

Mijn naam is Melissa (maar dat had je wellicht al gezien) en ik schrijf voor Pink Sensation sinds 2009. Ik begon met bloggen op 14-jarige leeftijd omdat ik over make-up wilde schrijven, maar inmiddels ben ik 23 jaar oud en passeren ook andere onderwerpen de revue. Mijn blog is echt een beetje met mij meegegroeid!

In juli 2017 ben ik afgestudeerd als sociaal juridisch dienstverlener en heb ik de titel ‘Bachelor of Laws’ gekregen. Een echte mijlpaal voor mij, omdat ik ooit op het vmbo ben begonnen. :-) Vlak na mijn afstuderen ben ik fulltime aan de slag gegaan als verhuurmakelaar bij een woningcorporatie, en daar heb ik het enorm naar mijn zin.

Vraag me wat mijn grootse hobby is en ik zeg ‘bloggen’, ook al heb ik daar tijdens mijn studie wat minder tijd voor gehad. Toch vind ik nog steeds alles leuk om te doen: artikelen schrijven, producten fotograferen, foto’s bewerken etc. Als ik niet met mijn blog bezig ben ga ik graag naar de bioscoop, winkelen, series kijken, sporten, lezen (historische romans, please), muziek luisteren of reizen.

Meer over mij lezen of over Pink Sensation? Volg me dan op Twitter, Facebook, Bloglovin’ en YouTube. En oh ja, ik heb ook Instagram.