FAQ

Regelmatig ontvang ik mailtjes van bezoekers met vragen. Soms heb ik geen tijd om die te beantwoorden, dus daarom heb ik een frequently asked questions (FAQ) pagina aangemaakt. Kijk gerust of je vraag hier al tussen staat!

Ik wil beginnen met bloggen, hoe doe ik dat?
Dat kan door bijvoorbeeld een gratis account aan te maken bij WordPress of Blogger. Hiermee kan je kijken of je bloggen ook echt leuk vindt. Je kan ook een eigen domein aanschaffen en zelf WordPress installeren. Dit laatste heb ik ook gedaan, maar ik ben ooit begonnen met een gratis blog op web-log.nl (wat niet meer bestaat).

Voor blogtips, check dit artikel en deze.

Hoe krijg ik gratis producten?
Ik snap dat het aantrekkelijk is om gratis producten te ontvangen als blogger, maar als dit de reden voor jou is om een blog te beginnen kan je naar mijn mening beter helemaal niet beginnen. Start ermee omdat je het leuk vindt, omdat je een passie hebt. Niet alleen voor free stuff. Bovendien duurt het vaak wel even voordat je blog interessant genoeg is voor bedrijven.

Welke camera gebruik jij?
Ik gebruik een systeemcamera van Samsung, de NX 3300. Hier maak ik foto’s en video’s mee.

Waarmee bewerk jij je foto’s en video’s?
De meeste foto’s bewerk ik met ACDSee Pro 4, Photoshop of PicMonkey. Video’s bewerk ik in Adobe Premiere Elements 11. Voor meer info behind the scenes, check dit artikel uit 2014.

Zijn jouw nagels echt of nep?
Mijn nagels zijn hartstikke echt, maar ik vind het leuk om af en toe nepnagels te dragen.

Ik heb een beautyvraag, kan ik die naar je mailen?
Dat mag natuurlijk, maar ik heb liever dat je eerst op Pink Sensation kijkt of ik er misschien al iets over geschreven heb. Scheelt jou tijd, en mij ook. Ik heb in zes jaar tijd over heel veel dingen geschreven dus de kans is groot dat het antwoord hier ergens te vinden is.

Ik heb een bedrijf en wil graag met je samenwerken. Kan dat?
Dat kan! Stuur mij hiervoor even een mailtje, dan bespreken we de mogelijkheden.

Mijn vraag staat er niet bij.
Dan kan je natuurlijk contact met mij zoeken via social media, of even een mailtje sturen.