FAQ

Ik krijg vaak mailtjes van bezoekers met vragen. Soms heb ik geen tijd om te antwoorden, dus daarom heb ik een Frequently Asked Questions (veel gestelde vragen) pagina gemaakt. Kijk gerust of je vraag hier al bij staat!

~~~

Ik wil beginnen met bloggen, hoe doe ik dat?
Je kan heel makkelijk een account aanmaken bij WordPress of Blogger, dan kan je kijken of je bloggen ook echt leuk vindt. Wat je ook kan doen is een eigen domein kopen en zelf WordPress daar op installeren. Dit kost echter wel geld. Voor blogtips, check dit artikel en deze.

Hoe krijg ik gratis producten?
Als je om deze reden begint met bloggen kan je beter helemaal niet beginnen vind ik. Begin met bloggen omdat je het leuk vindt, omdat je een passie hebt. Niet alleen voor gratis producten. Het duurt over het algemeen wel even voordat bedrijven je interessant genoeg vinden  om producten te sturen.

Welke camera gebruik jij?
Ik heb een Panasonic Lumix DMC-TZ7. Hier maak ik foto’s en filmpjes mee!

Waarmee bewerk jij je foto’s en video’s?
Foto’s bewerk ik altijd met ACDSee Pro 4. Soms ook met Photoshop of PicMonkey. Video’s bewerk ik in Windows Live Moviemaker, maar om eerlijk te zijn ben ik nog op zoek naar een beter programma hiervoor. Voor meer info behind the scenes, check dit artikel.

Wil je een roomtour filmen?
Nee, dat is al een paar keer gevraagd, maar ik heb besloten om dit niet te doen. Wel heb ik ooit een sneak peek laten zien van mijn kamer!

Zijn jouw nagels echt of nep?
Mijn nagels zijn hartstikke echt! Ik heb in het verleden wel eens nepnagels gebruikt, maar dat is alweer wat jaartjes terug.

Ik heb een beautyvraag, kan ik die naar je mailen?
Dat mag natuurlijk, maar ik heb liever dat je eerst op Pink Sensation zoekt of ik er misschien al iets over geschreven heb! Scheelt jou tijd, en mij ook. Ik heb in zes jaar tijd over heel veel dingen geschreven dus de kans is groot dat het antwoord hier ergens te vinden is.

Ik heb een bedrijf en wil graag met je samenwerken. Kan dat?
Dat kan! Stuur mij hiervoor even een mailtje, dan bespreken we de mogelijkheden.

Mijn vraag staat er niet bij.
Dan kan je natuurlijk contact met mij zoeken via social media, of even een mailtje sturen.

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Een persoonlijk blog over beauty en lifestyle, waar ik sinds 2009 met veel plezier voor schrijf. Mijn naam is Melissa (23) en ik wens je veel leesplezier toe!

Instagram
 • Tempel van Zeus in Olympia gebouwd in de 5e eeuwhellip
 • Melissani meer op het eiland Kefalonia In de Griekse mythologiehellip
 • Ik elke avond ik zit zo vol ik ga nooithellip
 • Gister in Agia Efimia Kefalonia Greece
 • swipe voor filmpje Vorig jaar dolfijnen gespot in Portugal dithellip
 • Diploma uitreiking BachelorOfLaws inhdenhaag
 • h e r f s t tree autumn
 • Dagje gewinkeld in Londen gister met lindavnieuwkerk
 • Oxford Street London
 • Nog eentje dan London OxfordStreet
YouTube